No more ads   October 20th, 2007

Voor velen een godsgeschenk maar voor de mensen die dikke poen scheppen met al die ads misschien de doodsteek. Een sympathieke Fransman heeft een plugin geschreven voor Firefox die zowat alle reclame van een website tovert. Het bestond al langer voor geeks die hun eigen eigen proxy server draaien. Maar nu is het ook als simpel te installen plugin te verkrijgen. Get it here. Ik zie de mensen van Microsoft nog niet snel zoiets ter beschikking stellen voor IE7 of ze maken er een zwaar betalende service voor. Meer leesvoer over dit onderwerp hier.

Tags:
This entry was posted on Saturday, October 20th, 2007 at 00:03 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply