Base jumper Cedric Dumont   November 25th, 2007

Cedric Dumont is een Belgische basejumper, en niet zo maar de eerste de beste. De mens heeft er zijn beroep van gemaakt, hij wordt namelijk gesponsord door Red Bull. Naast basejumpen doet Cedric ook aan skydiven, en heeft een eigen skydive school.

Tags:
This entry was posted on Sunday, November 25th, 2007 at 18:20 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

June 6th, 2010 at 20:58
Ugau Sven Says:

hallo ik ben sven ugau
ik ben in maart begonnen met skydiven in mijn aff had ik zeven op zeven 😉 en heb nu mijn solo’s achter de rug en ga warpen.
ik ben steeds verzot geweest op de filmpjes waarin basejumpers met hun wingsuit door de bergpassen vlogen.
dat is dan ook de richting die ik uitwil.
men raadt mij aan niet te vlug met base te beginnen en hoor de wildste verhalen maar ken ook iemand met amper vijftig skydive sprongen die zich blijkbaar een weg heeft gesprongen naar base.
mijn vraag is dus de volgende:
kan ik aan het eind van de zomer met +- 70sprongen bij jullie terecht om te leren baesjumpen
ik blijf zoizo niet bij de pakken zitten en blijf zoeken maar wil mijn nieuwe hobby natuurlijk niet laten eindigen in een katastroof.
Willen jullie mij helpen mijn droom waar te maken?

Alvast bedankt
Sven Ugau

Leave a Reply