Tesla Roadster elektrische sportwagen   November 26th, 2007

Tesla Roadster

De meeste elektrische wagens die we tot nu toe kenden zagen er niet uit en vielen na 100km zonder stroom. Niet echt een auto waar een mens mee de baan op wil. De mensen van Tesla Motors uit de USA, meer bepaald Californië hebben het over een andere boeg gegooid. De Tesla Roadster is hun eerste productiewagen, een echte volbloed sportkar. De auto heeft een elektrische motor van 250pk. Het karretje haalt daarmee vlot 200km/h en accelereert in zo’n 4sec naar 100km/h. Actieradius is niet minder dan 400km. Er hangt natuurlijk een stevig prijskaartje aan al dat geweld, voor 100000$ kun je de wagen in je stopcontact pluggen.

Tags:
This entry was posted on Monday, November 26th, 2007 at 22:46 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply