Grootste zwembad ter wereld.   November 27th, 2007

Groot zwembad

Op reis al eens aan een overbevolkt zwembad gelegen? Geen zorgen, in bovenstaand resort kent men dit probleem niet, het San Alfonso Del Mar resort in Chilli is 8 hectare groot en 1 km lang. Volgens het Guinness Book of World Records is het daarmee het grootste zwembad ter wereld, met een kostprijs van 1,5 miljard dollar zal het ook wel het duurste zijn. Het is mogelijk van te zeilen, duiken en kayakken op het zwembad. Ook is er een water shuttle service aanwezig om mensen van de ene naar de andere kant te voeren.

Tags: ,
This entry was posted on Tuesday, November 27th, 2007 at 20:44 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply