Gerecycleerde condooms …   December 2nd, 2007

Gerecycleerde condoom

De Chinezen zijn helemaal gek geworden. Een fabriek in de provincie Guangdong heeft er niet beter op gevonden om condooms te recycleren, de condooms worden verwerkt tot rubberen bandjes voor rond de pols, haarbandjes en als decoratie op kleding. De gerecycleerde producten worden verkocht op de lokale markt, ook aan onwetende toeristen. Dokters hebben al gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen, een hoop niet zo aangename ziektes kan zich zo verspreiden. Een mens zo voor minder paranoia worden bij het label made in China …

Tags:
This entry was posted on Sunday, December 2nd, 2007 at 16:53 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply