Nieuwe auto, maar welke kleur kiezen?   December 6th, 2007

Paramagnetic paintBij de aanschaf van een nieuwe wagen lijdt het kiezen van de kleur wel eens tot echtelijke ruzies. Nu hebben wetenschappers daar een oplossing voor bedacht, namelijk Paramagnetic Paint. Deze verf bestaat uit speciale polymeren met daarin superparamagnetische ijzeroxide partikelen (WTF???). Door een magnetisch veld rond de wagen te creëeren kan men door een simpele druk op de knop het kleur van de wagen veranderen. Als men het systeem aflegt wordt de kleur van de wagen gewoon zwart. Lijkt me wel een coole optie, ik zie alléén de autoverkopers al goed zweten als een klant om de werking van dit systeem vraagt.

This entry was posted on Thursday, December 6th, 2007 at 20:23 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply