Alle middelen goed om promotie te maken?   December 10th, 2007

Laatste dagen was er wat commotie op het internet rond een Amerikaans restaurant en Donald Trump. De eigenaar van de Buffalo club had een copie van een rekening met daarop de handtekening van meneer Trump online gezet. Multimiljonair Donald Trump zou in California’s Buffalo Club een tip van maar liefst 10000$ gegeven hebben aan een ober. Nu blijkt Donald daar nog nooit een stap binnen gezet te hebben, en zelfs op dat tijdstip niet in California geweest te zijn. Elk z’n manier van promotie maken …

Originele artikels:

link 1

link 2

This entry was posted on Monday, December 10th, 2007 at 00:48 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply