Esnips.com, deel je muziek video's foto's…   December 29th, 2007

Esnips.com is een gratis filehoster waar je 5GB aan ruimte krijgt om je foto’s video’s en andere data te stockeren. Zo kan je al je files makkelijk delen met je vrienden. Maar esnips heeft nog een mooie feature bedacht. In het profiel dat je kan aanmaken na te registreren kun je dingen zoals je favoriete muziek boeken films invullen. Op basis van deze gegevens bepaalt Esnips jouw ‘Social DNA’. Aan de hand van deze gegevens zoekt esnips gebruikers met gelijkaardig DNA en kan je zien welke gegevens zij sharen. Aangezien alle bestanden voor iederéén beschikbaar zijn kon het niet lang duren voor er enkele mensen een script geschreven hebben om muziek te zoeken op Esnips. Zo vind je al verschillende sites op het internet waar je mp3’s kunt zoeken op esnips. Dit is natuurlijk verre van legaal … De vraag is enkel hoe lang het zal duren voor esnips een proces aan z’n broek heeft.

This entry was posted on Saturday, December 29th, 2007 at 16:26 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

December 30th, 2007 at 19:22
Wim Says:

Wow, gratis 5GB aan webspace. Ga mij onmiddelijk eens registreren.

Leave a Reply