Surf naar tvsetmp3 dot com en krijg een gratis trojan.   December 31st, 2007

De laatste dagen zag ik in de logs van mijn sites nogal wat bezoeken die afkomstig zijn van bovenstaande site. Dus surf ik er maar eens naar toe. Kreeg onmiddelijk een popup venster om één of ander activex object te installeren. Nu surf ik met een linux pc en die rotdingen werken daar gelukkig niet op. Op die site kun je zogezegd wat gratis sexfilms bekijken na het installeren van die activex rommel. Daar zit natuurlijk een trojan of een virus in. Na even rond te neuzen op enkele webmaster fora blijk ik niet de enige te zijn. Die gasten scannen het hele internet af om sites te zoeken waar ze wat kunnen gaan spammen. Bij deze bent u gewaarschuwd.

This entry was posted on Monday, December 31st, 2007 at 01:27 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response

December 31st, 2007 at 09:27
peter Says:

Bij mij eveneens veel tvsetmp3-bezoek.

Overigens wordt je op tvsetmp3 dot com ge-redirect naar bestdailyvids dot com. Daar verschijn het popup venster.

Volgend de bronversie van bestdailyvids dot com draait dat filmpje – dat je dus niet te zien krijgt zonder eerst ‘setup.exe’ te installeren – vanaf sysprocedure dot com. Daar moet je ook ‘setup.exe’ ophalen.

Bezoek aan sysprocedure dot com geeft een 403 Access Forbidden.

Leave a Reply