Morgen allen naar zee :)   January 2nd, 2008

Surf ik vanavond eens naar de site van het kmi om te zien hoe koud het morgen gaat zijn. In het binnenland voorspellen ze een behoorlijk frisse dag maar aan de kust een spectaculaire 23 graden. Nochtans staat er op de site: “Het Koninklijk Meteorologisch Instituut van Belgi├ź levert betrouwbare diensten gebaseerd op onderzoek, innovatie en continu├»teit.” Blijkbaar is de opwarming van de aarde aan een echte stroomversnelling begonnen. Zo’n temperaturen tijdens hartje winter zijn echt wel ongezien. Screenshot

Tags:
This entry was posted on Wednesday, January 2nd, 2008 at 22:24 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply