Tata Nano, kan het nog goedkoper?   January 12th, 2008

Tata Nano

De Indische autofabrikant Tata heeft deze week hun nieuwste model de Nano voorgesteld, “the peoples car”. Het ding gaat verkocht worden voor 100000 Rupees, omgerekend zo’n 1724€. Door veelvuldig gebruik te maken van kunststoffen is het hun gelukt om zo’n goedkope auto te produceren. Het wagentje zal verkocht worden in zowel 3 als een 5 deurs versie. De Nano wordt aangedreven door een aluminium 2 cilinder motor van 624cc die zo’n goeie 30pk produceert. Airbags of ABS moet je natuurlijk niet gaan zoeken, ik denk niet dat veiligheid een prioriteit was bij de ontwikkeling. Blijkbaar hebben minder gefortuneerde mensen geen recht op veilig transport. We zullen de Nano dan ook niet op het Brussels autosalon te zien krijgen.

This entry was posted on Saturday, January 12th, 2008 at 23:29 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply