Internet geschiedenis.   January 28th, 2008

Tegenwoordig zijn we het gewoon om alle mogelijke vormen van entertainment op ons scherm gepresenteerd te krijgen. Filmpjes, muziek, irritante flash banners het hoort er allemaal bij. Ooit was een website al cool als er een gif animatie te zien was. Hoe het internet er vroeger uit zag kan je bekijken op archive.org. Deze website archiveert alle pagina’s op het net, momenteel hebben ze zo’n 55 miljard sites ge├»ndexeerd. Met de Waybackmachine kan je oude versies van sites opzoeken en bekijken. Is wel leuk om eens te zien hoe een site er in de beginjaren van het internet uit zag. Kijk bevoorbeeld eens hoe de site van Lego er in het jaar 1996 uit zag en hoe die er nu uit ziet.

Tags:
This entry was posted on Monday, January 28th, 2008 at 21:24 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply