Coole commercial: Audi R8   February 7th, 2008

Audi verkoopt sinds vorig jaar een Porsche killer, namelijk de R8. Pracht van een wagen naar mijn mening, zo’n R8 gaat ook loeiendhard. Audi weet wel hoe ze een sportwagen moeten bouwen, hun recente Le Mans successen en de ervaring door het ontwikkelen van de Lamborghini Gallardo zal daar wel voor iets tussen zitten. Dit alles heeft natuurlijk een prijskaartje die onbereikbaar is voor de gewone werkmens. Op de Amerikaanse Audi site vond ik volgend promo filmpje waar ze een scene uit de godfather nagespeeld hebben, Audi style. Audi commercial

This entry was posted on Thursday, February 7th, 2008 at 20:54 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply