Nieuwe Belgische startpagina.   February 17th, 2008

Het West Vlaamse bedrijfje Flexties heeft sinds kort een nieuwe startpagina gelanceerd, “Start slim”. Met deze site willen ze zoeken op het internet op een snellere en doeltreffendere manier laten verlopen. Ik heb hun zoekmachine eens uitgetest en vind er eerlijk gezegd niet veel aan. Echt vlot werkt het niet. Volgens wat ik er van kan opmaken krijg je gewoon de relevantste zoekresultaten van meerdere zoekmachines te zien met eventueel nog wat info die ze van andere websites halen. Om hun startpagina te promoten valt er iedere maand een Ipod touch te winnen, hiervoor moet je wel registreren en 5 vrienden overtuigen om hetzelfde te doen. Door te registeren en een profiel aan te maken kun je de stijl van de startpagina aanpassen en zelf bepalen welke info je te zien krijgt, best handig. Ik hoop enkel dat ze investeren in een snellere server, als je google gewoon bent is het gewoon irritant om “lang” te wachten op zoekresultaten. Ik wens ze alvast veel succes met hun nieuwe startpagina, “Start slim”.

Tags:
This entry was posted on Sunday, February 17th, 2008 at 17:59 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply