Rock band Nine Inch Nails zet zelf torrents online.   March 5th, 2008

Sinds gisteren kun je op de bekende torrent sites de nieuwe cd van Nine Inch Nails vinden. Op zich niets vreemd aan, maar de torrent werd gepost door een account met de naam NINofficial. Nader onderzoek door de beheerders van één van de torrent sites wees uit dat het wel degelijk om de band zelf ging. NIN liet zich eerder al opmerken door straffe uitspraken over hun platenlabel. Bij de lancering van hun vorige plaat liet NIN frontman Trent Reznor weten dat de pijzenpolitiek van hun platenlabel Universal Music Group absurd is. Hij verweet UMG de echte fans zwaar in de zak te zetten. Tijdens een concert in Australië riep hij het publiek op om hun muziek niet meer te kopen maar gewoon van het internet te downloaden. Hun contract met UMG liep onlangs ten einde en nu kunnen ze gerust doen met hun muziek wat ze maar willen. Zo kun je dus hun nieuwe CD Ghosts I-IV gratis van het net halen. Goed nieuws voor de fans van industrial rock, en zo kan je eens volledig legaal een torrent downloaden 🙂

Tags: ,
This entry was posted on Wednesday, March 5th, 2008 at 20:00 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply