Matroesjka's 2 binnenkort op VTM?   March 16th, 2008


Als grote fan van de eerste reeks Matroesjka’s wacht ik al een tijdje in spanning op de tweede reeks. De opnames van de tweede reeks zijn in Juli 2007 afgelopen. Matroesjka’s speelt deze keer niet enkel af in het voormalige Oostblok, een deel van de serie is opgenomen in Thailand. De verhaallijn voor de nieuwe reeks begint met de vrijlating van Ray Van Mechelen en Eddy Stoefs die na drie jaar vervroegd worden vrijgelaten uit de gevangenis. Hun voormailge collega Jan Verplancke is er met al hun spaargeld vandoor en runt een bar in het Thaise Pattaya. Hoe het verder afloopt zullen we moeten afwachten tot de serie te zien is op VTM in de loop van dit jaar. Voorlopig moeten we ons tevreden stellen met de bovenstaande trailer. De trailer is online geplaatst door de Engelse High Point mediagroep, zij verdelen de serie op de internationale markt. Niet slecht voor een Belgisch serieke 🙂

Tags: ,
This entry was posted on Sunday, March 16th, 2008 at 21:21 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

April 8th, 2008 at 13:13
Tom Says:

ziet er weer goed uit ! season1 was ook goed.

Leave a Reply