Met maatje meer naar Miss England finale.   March 22nd, 2008

Chloe Marshall Miss England finalisteDe 16 jarige Chloe Marshal is onlangs verkozen tot Miss Surrey. Daarmee is ze de eerste vrouw die naar de finale van Miss England gaat met maatje 44. Ze liet daarmee 7 meisjes met maatje 36 of 38 achter zich. Alhoewel Chloe ongeveer de maten heeft van een gemiddelde Engelse vrouw is ze niet bepaald het type dat je op miss verkiezingen te zien krijgt. De rondborstige brunette is trots op haar wulpse vormen en wil het stereotype beeld van miss verkiezingen doorbreken, in juli mag ze meedingen naar de titel van Miss England. Chloe heeft al een contract met het modellenbureau Models plus getekend. Nogal wat bedrijven zijn geïnteresseerd in Chloe voor marketingcampagnes waarbij ze wat realistischer modellen willen gebruiken in plaats van het stereotype maatje 38 met lang blond haar. Met haar finaleplaats wil ze een statement maken en een positief effect hebben op jonge dames met een maatje meer.

Tags:
This entry was posted on Saturday, March 22nd, 2008 at 16:12 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply