Naakt in de stad.   April 2nd, 2008

Maandag op de radio gehoord dat er een bevallige jongedame naakt door Hasselt liep. Vandaag werd de naakte jongedame gesignaleerd in Antwerpen. Geen paniek, het was geen losgeslagen exhibisioniste maar een model en fotografe Liesje Reyskens die op pad zijn door heel Vlaanderen. Ze willen op deze manier een nieuwe kijk op de stad brengen, ik moet toegeven dat als ik naar de foto’s op de myspace pagina van de kunstfotografe kijk ik niet veel oog voor de stad heb. Filmpje van TV Limburg over kun je hier bekijken.

Tags:
This entry was posted on Wednesday, April 2nd, 2008 at 20:10 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply