Belgen niet welkom in London.   April 17th, 2008

De Londonse burgemeester Ken Livingstone verklaarde in een verkiezingsdebat dat Belgen beter wegblijven uit London. Chinese toeristen zijn daarentegen wel welkom. Wij Belgen zouden te weinig geld uitgeven in London. Hoe hij bij deze cijfers komt weet niemand. Tja, wij moeten niet de halve wereld rondvliegen om London eens te bezoeken. Dus zowat alle sociale klasses in BelgiĆ« zullen wel eens een bezoek brengen aan de Engelse hoofdstad. Een Chinees die de toestemming heeft van z’n communistische overheid heeft en het geld om Europa te bezoeken zal wel een rijke stinker zijn. Toch wel een vreemde uitspraak van een burgemeester met de bijnamen Red Ken en Ken Leninspart.

Tags:
This entry was posted on Thursday, April 17th, 2008 at 19:26 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply