Belgische fotograaf wint Overseas Press Club award.   April 25th, 2008


De Brusselse fotograaf Cédric Gerbehaye heeft gisteren een prestigieuze prijs gewonnen op de Overseas Press Club awards. Hij won de Olivier Rebbot Award, de prijs voor beste fotoreportage in een magazine of boek. Hij won deze prijs met foto’s die hij gemaakt had vorig jaar in Congo. Toen reisde Cédric met Artsen zonder grenzen naar Congo om daar een fotoreportage te maken over de schrijnende toestanden in onze voormalige kolonie. Het is niet de eerste keer dat Cédric een prijs wint met z’n foto’s, hij is al meermaals geselecteerd op internationale foto wedstrijden voor z’n prachtige journalistieke foto’s. In bovenstaande video gemaakt voor Artsen zonder grenzen kun je z’n foto’s bewonderen.

Tags:
This entry was posted on Friday, April 25th, 2008 at 20:59 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply