Verse lucht nodig? Koop een bus Oxygen plus!   May 9th, 2008

Oxygen PlusEnkele Amerikanen zijn op het grandioze idee gekomen om zuurstof te verkopen. Niet in flesvorm om de Mount Everest te beklimmen of om te gaan duiken. Maar zuurstof in spuitbus vorm, heb je nood aan wat frisse lucht spuit je gewoon wat zuurstof in je mond. Zo moeten mensen die in grootsteden wonen geen schrik meer hebben om constant zwaar vervuilde lucht in te ademen. Gewoon regelmatig je spuitbus boven halen. Volgens de makers zou het ideaal zijn om voor een intensieve inspanning even wat Oxygen plus tot zich te nemen. Ook zou het helpen om na een lange vlucht fris en monter van het vliegtuig te stappen. Je kan Oxygen Plus al online kopen en zelfs in verschillende smaken: natural, peppermint en grapefruit.

Tags:
This entry was posted on Friday, May 9th, 2008 at 21:14 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply