Reistip: Noord Korea.   May 27th, 2008

Vandaag in het nieuws hoorde ik dat de economische crisis de Belg niet tegen houdt om op vakantie te gaan. Traditionele vakatiestemmingen zoals Spanje Turkije en Frankrijk zijn nog altijd de toppers. Voor mensen die het niet zien zitten om te liggen bakken aan één of andere costa en echt iets heel anders willen is Noord Korea misschien een optie. Het is blijkbaar echt wel mogelijk om Noord Korea te bezoeken als westerling. Niet de populairste reisbstemming maar je zal er alvast enkele unieke dingen meemaken. Noord Korea is zowat het laatste echte communistische bolwerk. Het staatshoofd is officiëel nog steeds Kim Il-Sung, wat dat raar aan is? De mens is al land dood… Zijn zoon, de al even maffe Kim Jong Il alias de grote leider zwaait er nu de plak. Een mooie fotoreportage van Noord Korea kun je hier bekijken.

Tags:
This entry was posted on Tuesday, May 27th, 2008 at 22:28 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply