Vriendelijke mensen van Microsoft   June 18th, 2008

In voorgaande post kon je lezen over de nieuwe versie van Firefox. De finale versie van Mozilla Firefox 3 valt ondertussen te downloaden of de officiƫle Mozilla site. Het Internet explorer team van Microsoft heeft voor deze gelegenheid persoonlijk een taart gebracht naar de ontwikkelaars van Mozilla. Toch wel een vreemde daad, je concurrent geluk wensen en een taart brengen ter gelegenheid van hun nieuwe product release. Het is ook niet de eerste keer dat ze dit doen, bij de relaese van Firefox 2 kreeg het Firefox team ook een taart toe gestuurd. Meer info op de blog van een Mozilla firefox ontwikkelaar.

Tags:
This entry was posted on Wednesday, June 18th, 2008 at 20:33 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply