Poolse autotransporteurs   June 21st, 2008

Poolse transporteur

Er komen behoorlijk wat Polen naar ons Belgenlandje om hier goedkope tweedehands auto’s op de kop te tikken. Doordat de Engelse pond niet veel waard is en over het algemeen tweedehands wagens in Engeland wat goedkoper zijn dan op het Europese vasteland hebben de Polen hun weg naar de UK ook gevonden. Het stuur zit dan wel aan de verkeerde kant, maar daar maken ze geen probleem van. Door de lage lonen komt het voor hen voordeliger uit om een wagen in Engeland aan te schaffen en die dan te laten ombouwen door een Poolse garagist. Hoe goed zo’n ombouw uitgevoerd wordt is een andere vraag. Na een wagen in de UK gekocht te hebben moeten ze die natuurlijk in Polen krijgen. Een auto transporten doe je met een aanhangwagen of vrachtwagen die daar speciaal voor gemaakt is dacht ik. Bij de Polen steekt het blijkbaar zo nauw niet, een gewone vrachtwagen kan dat ook. Enkel één probleempje, hoe krijg je die auto op de vrachtwagen? Lees verder op dit Engels forum.

Tags: ,
This entry was posted on Saturday, June 21st, 2008 at 10:25 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply