Rijke luizen gaan op reis.   June 24th, 2008

Deze avond was de eerste aflevering van Eén wereld te bekijken. Het reclamefilmpje zag er leuk uit dus heb ik er maar eens naar toe gekeken. De uitleg op de site van één leek me niet echt duidelijk:

Eén wereld is een human interest documentairereeks over mensen die in hun dagelijkse maar niet alledaagse leven worden geconfronteerd met ongewone situaties en daar op een positieve manier mee omgaan.

In de eerste aflevering “Paradijsvogels”, volgden ze enkele rijke mensen die op reis gingen. Zat een hilarisch stuk in. De modekoning Max Azria huurt een megajacht voor z’n familie en vrienden om een cruise op de Middellandse zee te doen. Geen enkele van de passagiers is het gewoon om op zee te varen en als de zee wat wilder wordt duurt het niet lang voor iederéén misselijk wordt. Zo betaal je dan 30000€ per dag om kotsmisselijk op een poepsjieke jacht te zitten. Het schip blijkt dan ook nog eens motorpecht te hebben en moest noodgedwongen terugkeren naar de haven. Ik hoop dat hij z’n geld terug heeft gekregen.

Tags: ,
This entry was posted on Tuesday, June 24th, 2008 at 20:50 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply