Youtube biker in de gevangenis   October 24th, 2008

Een Engelse biker is deze week veroordeeld tot 12 weken cel voor onverantwoord rijgedrag. De poltie had een klacht gekregen van een autobestuurder dat een racemotor de wegen onveilig maakte. Toen de politie de man ging opzoeken vroeg die prompt of het over die “Youtube filmpjes” ging. Dus ging de politie haar onderzoek verder op het internet. Het duurde niet lang voor ze een hele reeks filmpjes van de man vonden waarin hij de zotste stoten op de weg uithaalde. In de rechtbank werden deze als bewijsmateriaal gebruikt. Dus denk 2 maal na voor je iets upload naar Youtube of een andere video site…

Wel straf van de Engelse politie dat ze na één enkele klacht de man gingen opzoeken en zo de bal aan het rollen ging. Vraag me af of het in België ook zou lukken…

Tags: , ,
This entry was posted on Friday, October 24th, 2008 at 22:31 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply