Virgin ontslaat werknemers na discussie op facebook   October 31st, 2008

Net gelezen op de BBC site, Virgin heeft 13 cabin crew leden ontslagen nadat deze op Facebook commentaar gegeven hadden op hun werkgever. De werknemers waren niet mals voor Virgin en de passagiers. Het spreekwoord “de klant is koning” kennen ze daar blijkbaar niet. Over de vliegtuigen waren ze ook al niet te spreken. Zo zouden de Virgin toestellen vol kakkerlakken zitten en de motoren 4 maal op een jaar vervangen moeten worden. Best met een korreltje zout nemen zeker? De Virgin bazen konnen er niet mee lachen en zo mogen de dertien op zoek naar een nieuwe job. Ze zullen best een nieuwe carriere beginnen, denk niet dat ze nog snel werk gaan vinden in de luchtvaartindustrie…

Tags: ,
This entry was posted on Friday, October 31st, 2008 at 23:15 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply