Dodge: 2 auto's voor de prijs van één   November 1st, 2008

Dodge Avenger

Dat het door de economische crisis niet goed gaat met de autoindustrie moet je niemand vertellen. Opel Antwerpen sloot zo voor 2 weken de deuren deze maand. Dodge heeft in Engeland zo’n enorme overstock dat het tijd werd voor drastische maatregelen. Zo krijg je bij de aankoop van een nieuwe Dodge Avenger er nog een gratis exemplaar bij. Dus 2 auto’s voor de prijs van 1. Het gaat wel om één bepaald type van de Dodge Avenger, de 2,4 liter benzine versie met automatische versnellingsbak. Te koop voor de ronde som van 20000£. Dit jaar zijn er nog maar 6 exemplaren van dit model verkocht, met als gevolg een grote stock die ze dringend kwijt willen. Het is de eerste maal dat een autoproducent zo’n promotie actie onderneemt. Zegt genoeg over de huidige toestand van de autoverkoop.

Tags: ,
This entry was posted on Saturday, November 1st, 2008 at 14:42 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply