Nieuw album en tour voor The prodigy   November 4th, 2008

Het is al een eind geleden dat The Prodigy een nieuw album uitbracht, hun laatste album Always Outnumbered, Never Outgunned dateert al van 2004. Maar in 2009 is het eindelijk zover, de tweede maart volgend jaar ligt de nieuwe plaat, euh cd in de winkel. De plaat zou Invaders Must Die heten, dit wordt dan de vijfde full cd van de energieke electro band. De cd zou vocale elementen van alle drie de leden van de groep bevatten (wat moeten we daar onder verstaan die gasten kennende?). Om die te promoten gaan ze op een wereldwijde tournee die ze starten in april in de UK. The Prodigy op terug op Rock Werchter? Ze waren er al 2 maal bij, eens in 1996 en een tweede maal in 1997.

Tags: ,
This entry was posted on Tuesday, November 4th, 2008 at 20:54 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply