Sarah palin prank call   November 4th, 2008


Sarah Palin bashing was toch een van de amusantere bezigheden van de media tijdens deze presidentsverkiezingen in de VS. De 2 mannen achter de grap zijn Marc Antoine Audette en Sebastian Trudel Audette ook wel bekend onder de naam “The Masked Avengers”. Het duurde hen zo’n 5 dagen om het telefoontje met Palin te regelen, blijkbaar had de security niets door. Ze waren wel niet aan hun proefstuk toe, één van hun vorige slachtoffers was niemand minder dan president Sarkozy… Videofimpje heeft al meer dan 1 miljoen views op Youtube, of dat een goeie zaak is voor de verkiezings uitslag van Sarah Palin zullen we nog even moeten afwachten.

Tags: , ,
This entry was posted on Tuesday, November 4th, 2008 at 21:17 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply