Einstein verdient meer dan John Lennon   November 6th, 2008

Forbes heeft recent een studie gemaakt over welke dode er momenteel nog het meest verdient. Daarbij bleek dat Albert Einstein meer poen schept dan artiesten zoals John Lennon, Andy Warhol en Marilyn Monroe. Zelfs Elvis Presley moet onderdoen voor de al 53 jaar dode Albert Einstein. De vader van de relativiteits theorie verdiende vorig jaar maar liefst 18 miljoen $.
Einstein had geen nabestaanden en liet alles na aan de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem. Deze huurt een bedrijf in om er op toe te zien dat alle rechten op Einsteins “intellectual property” en de portretrechten op de foto van Einstein betaald worden. Zo betaalde een IsraĆ«lisch telefoonbedrijf vorig jaar meer dan 100000$ om de naam Einstein in een reclame campagne te gebruiken.

Tags:
This entry was posted on Thursday, November 6th, 2008 at 19:07 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply