25€ voor Spaans landgoed   November 7th, 2008

Win San Blas landgoed in loterij

Wayne Crowsley, 42 en zijn partner David Davis, 36 krijgen hun Spaans landgoed maar niet verkocht. Dus hebben ze na een restauratie van 3 jaar besloten om hun Andalusisch landgoed te verloten. Tickets voor de loterij kun je vanaf deze week kopen op hun website, een ticket kost 25€. Ze hopen zo 88000 tickets te verkopen, de winnaar wordt bekend gemaakt op 1 mei 2009.
De 2 Engelsen proberen het landgoed met een waarde van 1,5 miljoen euro sinds begin dit jaar te verkopen, maar met de huidige economische crisis vinden ze maar geen koper. Dus kwamen ze maar op het idee om een loterij te organiseren.
Ze kochten het landgoed Cortijo San Blas in zuid Spanje in 2005 en spendeerden 3 jaar aan de volledige restauratie. Maar door familie problemen keerden ze begin dit jaar terug naar Engeland.
Cortijo San Blas is 15 are groot, heeft een hoeve met 4 slaapkamers, 7 vakantie appartementen en een groot zwembad.
Tickets kun je hier kopen, als je 4 tickets in 1 keer koopt krijg je er 1 gratis. Betalen kun je met Paypal en kredietkaarten.

Tags:
This entry was posted on Friday, November 7th, 2008 at 23:22 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply