Obama moet Blackberry opgeven   November 16th, 2008

Obama with blackberry

Barack Obama is een vervente Blackberry gebruiker. Op veel foto’s van de net verkozen president kun je zijn Blackberry zien hangen aan z’n riem. Hij heeft z’n Blackberry altijd bij en maakt er veelvuldig gebruik van om in cantact te blijven met z’n medewerkers, familie en vrienden. Maar als president moet hij zich nu schikken naar de “Presidential Records Act”, alle communicatie van de president wordt bijgehouden en gearchiveerd. En kan zo ook publiek gemaakt worden, niet echt handig als daar persoonlijke zaken tussen zitten. Ook is er het feit dat email verkeer niet zo veilig is, zeker niet via een draadloze Blackberry, alles valt nu √©√©nmaal te kraken. Zo heeft er geen enkele president tot op heden gebruik gemaakt van een laptop computer in de Oval Office. Een beetje vreemd, en ondenkbaar voor CEO’s en managers in de hedendaagse zakenwereld. Misschien tijd voor verandering, en de eerste emailende president?

Tags: ,
This entry was posted on Sunday, November 16th, 2008 at 20:02 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply