I love Victoria's Secrets   November 18th, 2008

Heidi Klum Victoria Secrets

Las in de gazet dat er terug een editie van Victoria’s Secret Fashion show geweest is. Stonden enkele foto’s in van de bloedmooie Heide Klum, wat een prachtvrouw. Dus even google to the rescue en kwamen we op volgende site terecht Egotastic.com. Supercoole blog met prachtige foto’s van verschillende Victoria’s Secrets evenementen, en foto’s van zeer hoge kwaliteit en resolutie. Goed voor uren kwijlplezier. Klik hier voor de foto’s van de laatste editie van de Victoria’s Secrets fashion show.

Tags: ,
This entry was posted on Tuesday, November 18th, 2008 at 22:41 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply