Mevrouw formule 1 wil scheiden   November 20th, 2008

De Ecclestones gaan scheiden

Slavica Ecclestone, de vrouw van Bernie Ecclestone heeft de scheiding aangevraagd. Na een huwelijk van 23 jaar heeft ze blijkbaar genoeg van de big boss van de Formule 1. Dit is eigenlijk één van de grappigste koppels die ik ken. Er is niet alléén het grote leeftijdsverschil tussen de twee, Bernie is er momenteel 77 zij 50, daarbovenop is Bernie een dwerg met z’n 1,59m, zij is een ex Armani fotomodel van 1,88m. Slavica komt uit Bosnië Herzegovina en is van arme komaf, ze leerde de rijke F1 tycoon kennen toen ze werkte op een F1 promo event, een ex pit babe dus. (tip voor de gasten die rijk willen trouwen ->) Het koppel heeft 2 dochters Petra, 19, en Tamara, 24. In één of andere Engelse rijken mensen lijst wordt het Ecclestone fortuin op 2,4 miljard £ geschat. Madam Slavica zou wel eens op de helft aanspraak kunnen maken. Het vreemde is dat veel van de Ecclestones hun bedrijven op naam van mevrouw Ecclestone staan. Zal wel één of andere fiscale truc zijn zeker. Eens zien of ze hem zwaar in de zak gaat zetten. Slavica heeft alvast een goeie advocate onder de arm genomen, advocate Liz Vernon heeft al ervaring opgedaan met de scheiding van enkele “voetbal vrouwen”.

Tags: ,
This entry was posted on Thursday, November 20th, 2008 at 22:47 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply