De langste curryworst   November 25th, 2008

langste curry worst

De Duitse vorm van fast food is de curry worst, een gefrituurde worst met ketchup en curry. Vandaag heeft Leo Friedrich van Maximilian vleesspecialiteiten in Berlijn de langste currcy worst ter wereld gemaakt. De worst meet zo’n 40 meter lang, en is meer dan 2 maal zo lang als het vorig record van 19 meter. Het hele gebeuren vond plaats tijdens de opening van de kerstmarkt in Berlijn. De volledige worst werd gratis weggeven aan de bezoekers van de kerstmarkt.
Ik ga regelmatig naar Duitsland en heb daar al menig curry worst verorberd, maar ik vind er eerlijk gezegd niets aan. Geef mij maar een Belgische frikandel special.

Tags: ,
This entry was posted on Tuesday, November 25th, 2008 at 21:48 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply