Slapen in een jumbo   December 2nd, 2008

Boeing hotel
Altijd al eens willen maffen op de vloer van een jumbo jet? Of beter nog in de cockpit van een Boeing 747? Een Zweedse hotelmanager heeft een oude Boeing heringericht als hotel. De Boeing 747-200 van 1976 heeft 25 kamers en 85 bedden. Het vliegtuig werd laatst gebruikt door Transjet in 2002 tot het bedrijf failliet ging. Sindsdien stond de Boeing te verkommeren op de luchthaven van Arlanda, Zweden. Na een grondige restauratie en ombouwing kun je er sinds deze maand in overnachten. Vanuit het vliegtuig heb je een mooi panoramisch overzicht op de landingsbaan. Een kamer boeken kan je hier.

Tags: ,
This entry was posted on Tuesday, December 2nd, 2008 at 22:32 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply