Lingerie kopen voor Kerstmis   December 4th, 2008

lingerieLingerie kopen voor Kerstmis is zowat het meest romantische cadeau dat je kan schenken aan je vrouw of vriendin. Spijtig genoeg is het ook een gevaarlijk geschenk, en een zeer stressvolle opdracht om de juiste lingerie set eruit te kiezen. De kleur alléén al is een moeilijke keuze, rood is zeer passioneel maar past het wel bij de rest van haar garderobe? Beste is om haar lingerie collectie eens grondig te onderzoeken en te zien wat ze gewoonlijk voor haar zelf koopt. De Engelse webshop la Senza heeft een “Men’s Buying guide” gemaakt op hun website. Op de gids kun je alle lingerie bekijken en door verschillende modellen laten presenteren. Om zo een tot een goede keuze te komen. De gids vind je hier. Goed voor uren kijk en kwijlplezier 🙂

Tags:
This entry was posted on Thursday, December 4th, 2008 at 19:31 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply