Youtube truc high definition videos   December 5th, 2008

Sinds kort support ook Youtube high definition video. Misschien dat ze schrik gekregen hebben van Vimeo, dat al langer high definition video ondersteunt. Eerst ondersteunde Youtube enkel het 480p formaat maar sinds kort ook 720p. Ook widescreen videos kunnen nu bekeken worden op Youtube. Als je gewoon naar Youtube surft en een filmpje bekijkt krijg je gewoon de lage kwaliteits versie te zien. Door “&fmt=18” of “&fmt=22” na de url van de video te plaatsen krijg je de 480 of 720p versie te zien. Video moet daarvoor wel in high definition geupload zijn. Voorbeeld -> http://www.youtube.com/watch?v=BPXo1txXRfo&fmt=22

Tags: ,
This entry was posted on Friday, December 5th, 2008 at 19:06 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply