Coole email adressen   December 7th, 2008

Indien je een wat origineler email adres wilt dan lk154586@provider.be kun je op Kmail.be gratis een email adres met stijl registreren. Je kan kiezen uit een hele reeks leuke domeinnamen, zoals @beest.be, @boerin.be, @klootzak.be, @junky.be en nog een hoop andere. De gratis service is enkel email forwarding, je moet dus al een email adres hebben. Zo kan je dan de emails van je nieuwe coole adres forwarden naar je al bestaande email. Is ook handig om spam tegen te gaan. Als je een email adres moet opgeven om je ergens te registreren gebruik je beter zo een email adres. Wordt er teveel spam gezonden kun dat je email adres gewoon annuleren en maak je een ander aan.

Tags: ,
This entry was posted on Sunday, December 7th, 2008 at 15:37 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply