Dieven stelen 2 miljoen $ aan juwelen bij Paris Hilton   December 21st, 2008

Paris Hilton

Vrijdagochtend hebben dieven 2 miljoen $ aan juwelen gestolen uit het huis van Paris Hilton, de geblondeerde Amerikaanse society-ster, model, zangeres en actrice. De dieven hebben niet veel moeite gehad om in te breken, blijkbaar was een deur niet gesloten. Moet één van hun betere dagen geweest zijn, zomaar aan de haal kunnen gaan met 2 miljoen $ aan juwelen… Paris Hilton was niet aanwezig in haar huis in Hollywood op het moment van de inbraak, die zal waarschijnlijk nog aan het feesten geweest zijn. Paris zei onlangs dat het beste wat ze ooit gekocht heeft haar huis was, dat ze zelf de naam Paris Palace geeft. Ze heeft het zelf ingericht met krystallen kandeliers en Italiaanse design meubelen, en ze heeft een eigen nachtclub in haar huis. Naar eigen zeggen vindt ze dat best handig om een feestje te organiseren. De laatste maanden zijn er tientallen inbraken geweest in Bel-Air, Beverly Hills en Holmby Hills. Zo is er al ingebroken in de huizen van de baas van Paramount Pictures, Sherry Lansing, basketballer Cuttino Mobley, de guitarist van Duran Duran, John Taylor en een hele reeks andere beroemdheden.

Tags:
This entry was posted on Sunday, December 21st, 2008 at 20:02 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply