Eerste stretchen dan Wii'en   December 22nd, 2008

Dokters in het Verenigd Koninkrijk waarschuwen voor de gevaren van de Wii. Zo’n 10 mensen zouden wekelijks opgenomen worden in het ziekenhuis na het spelen op de Wii. Ze spreken daar zelfs al van Wii-itis, Wii-itis zou zelfs leiden tot reuma en artritis in een later stadium. Problemen met de ligamenten komen vaak voor na het spelen van Wii-Fit, Wii-tennis zou ook voor de nodige kwetsuren zorgen. Dokters raden dan ook aan om eerst de spieren op te warmen voor je intensief op de Wii gaat spelen.
Hopelijk leidt dit niet to een hele reeks rechtzaken van geblesseerde Wii gebruikers.
De populaire spelconsole is sinds 2005 op de markt, ondertussen zijn er al meer dan 35 miljoen stuks van verkocht. De Nintendo Wii onderscheidt zicht van andere spelconsoles zoals de Sony PS3 en XBOX 360 door meer de nadruk te leggen op gameplay dan op hoogstaande grafische toestanden. De Wii kan meer vergeleken worden met een modern elektronisch gezelschapspel, waar je met heel de familie kan van genieten. Het vernieuwendste aan de Wii is z’n unieke controller, de Wii-mote die bewegings- én positiegevoelig is.

Tags:
This entry was posted on Monday, December 22nd, 2008 at 14:34 and is filed under Not so cool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply