7mm dikke tv van Samsung   January 5th, 2009

Samsung lcd tvSamsung komt binnenkort op de markt met een nieuwe reeks lcd tv’s. Niet veel speciaals nu lcd tv’s gemeengoed zijn geworden, voor de prijs moet je het niet meer laten. Maar deze nieuwe modellen zijn maar 6.5mm dik. Men spreekt wel van platte televisies maar zo plat waren de eerste generatie lcd en plasma’s tv’s nu echt niet. Ik heb nog een oude lcd computer monitor staan die wel meer dan 10cm diep is. De reden dat de nieuwe Samsung lcd tv’s zo plat zijn komt door het gebruikt van LED verlichting. Voorgaande reeksen en zowat alle lcd’s die momenteel verkocht worden maken gebruik van traditionele blacklights, dit zijn gewone fluorescentie lampen. Die nemen natuurlijk wel wat plaats in, een LED lampje is een heel stuk kleiner en ook een beetje zuiniger.

This entry was posted on Monday, January 5th, 2009 at 19:09 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply