Wingsuit base jumping   January 9th, 2009


Mega zotte video van knettergekke mensen die basejumpen en skiën van bergen met een “wingsuit” aan. Om dan lekker even langs bergwanden te vliegen. Is een fragment uit een dvd, Seven Sunny Days. Eén van de zotste filmpjes die ik al gezien heb.  Had nog nooit gehoord van een wingsuit, blijkbaar vliegt dat nog zo slecht niet. Simpel zal het wel allesbehalve zijn. De United States Parachute Association raadt aan om eerst zo’n 200 parachutesprongen te doen voor je zo’n wingsuit aantrekt, en dan nog enkel in het bijzijn van een instructeur. Na zo’n 500 sprongen mag je het op je ééntje proberen.

This entry was posted on Friday, January 9th, 2009 at 21:09 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply