Huis in grot te koop.   February 21st, 2009

Huis in grot

Door de econimische crisis hebben Curt en Deborah Sleeper hun woning te koop gezet op ebay. Niet zomaar de eerste beste woning, hun huis is ‘gebouwd’ in een oude mijnschacht in een rots. De grot is ooit nog gebruikt geweest voor concerten. Ike en Tina Turner hebben er ooit zelfs opgetreden. Het podium van toen staat er nog steeds. In 2003 begonnen Curt en Deborah aan de verbouwingswerken, ondertussen is het huis zo goed als af en is het bewoonbaar. In een grot wonen heeft zo z’n voordelen. De temperatuur in de grot blijft het hele jaar constant, er is geen nood aan airco of verwarming. Meer foto’s -> Caveland

This entry was posted on Saturday, February 21st, 2009 at 16:05 and is filed under Retecool. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply